🎃👻 Nieuwe Week met Spooktaculaire Specials bij MIJN lunchcafe! 👻🎃

Deze week begint niet alleen met nieuwe specials, maar ook met de opwinding van Halloween! Bij MIJN lunchcafe hebben we een aantal griezelig lekkere aanbiedingen voor je. 🍽️✨

🕷️ Spinnensoep (Pompoen) – €4,00

Duik in de Halloween-sfeer met onze Spinnensoep! Gemaakt van heerlijke pompoen, deze soep is romig, verwarmend en perfect voor een griezelige traktatie.

🌭 Broodje Rookworst – €4,00

Proef de smaak van de herfst met ons Broodje Rookworst! Met knapperige rookworst en heerlijke saus is dit een must-try voor liefhebbers van hartige lekkernijen.

🍄 Tosti Bospaddenstoel – €4,00

Laat je smaakpapillen dansen met onze Tosti Bospaddenstoel. Gevuld met aardse paddenstoelen en gesmolten kaas, dit is een herfstige traktatie.

🌮 Broodje Taco Cheddar en Uitjes – €4,00

Creëer je eigen mini-Halloweenfeest met ons Broodje Taco! Met cheddar en knapperige uitjes, is dit broodje een smaakvolle explosie.

🍠 Zoete Aardappel Frietjes met Kipsaté – €7,50

Vier Halloween met een portie Zoete Aardappel Frietjes en sappige Kipsaté. Een perfecte combinatie van zoet en hartig om je smaakpapillen te verleiden.

Kom langs bij MIJN lunchcafe en vier Halloween met ons, of geniet gewoon van de herfstige smaken van onze specials. We staan voor je klaar om je smaakpapillen te verwennen! 🧡🍂👻