Bij MIJN lunchcafe, houden we van de herfst en haar heerlijke smaken! Onze nieuwe specials zullen je zeker in herfststemming brengen.

🍽️✨🍄 Bospaddenstoelensoep – €4,00 Verwen jezelf met de warmte van onze bospaddenstoelensoep. Met aardse smaken en een romige textuur, is dit een perfecte keuze voor de herfst. Een lepel en je bent verkocht!🧀 Tosti Brie / Bacon / Honing & Walnoot – €4,00

Een smaakexplosie in elke hap! Probeer onze Tosti Brie met knapperige bacon, zoete honing en knapperige walnoten. Een zoete en hartige traktatie die je niet wilt missen!

Champignonburger – €5,00Voor de liefhebbers van paddenstoelen is onze Champignonburger de ultieme traktatie. Sappig en vol met umami-smaak, geserveerd met knapperige frietjes.

🥪 Broodje Filet American – €4,00Een klassieker met een twist! Geniet van ons broodje Filet American, bereid met verse ingrediënten en geserveerd op versgebakken brood. Het is comfort food op zijn best!

Kom gezellig langs bij MIJN lunchcafe en laat de herfst je smaakpapillen betoveren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen! 🧡🍂