Hallo lunchliefhebbers!

Ons weekmenu bij MIJN lunchcafe is weer om te smullen! Probeer ons broodje van de week, de overheerlijke pizzabroodje met ham en ananas.

We hebben ook iets nieuws om toe te voegen aan onze lijst van heerlijke gerechten: Nachos uit de oven met cheddar kaas, jalapeno’s, zure room en guacamole. Kies tussen een kleine portie voor €5,00 of een grote portie voor €9,50.

En voor de koffieliefhebbers hebben we onze gloednieuwe Tasty Latte! Probeer Salted Caramel, Chocolat, Winter Spice of Hazelnoot voor slechts €4,00.

Verder hebben we ons dagmenu dat niet teleurstelt. Op maandag en dinsdag hebben we gehaktbal, groente en aardappelpartjes, woensdag en donderdag serveren we Pasta Kip en Pesto à la Robert en op vrijdag is het tijd voor het heerlijke vispotje à la Francine.

Kom langs bij MIJN lunchcafe en geniet van ons heerlijke weekmenu. Vergeet niet om ons te taggen en gebruik te maken van onze hashtags #MIJNlunchcafe #weekmenu #lunchliefhebbers #nieuwgerecht #TastyLatte #dagmenu #nachosuitdeoven. We hopen je snel te zien!