🍂🍁 Nieuwe Herfstspecials bij MIJN lunchcafe! 🍁🍂

Een nieuwe week brengt nieuwe smaakavonturen naar MIJN lunchcafe! Onze verse specials staan klaar om je smaakpapillen te betoveren. 🍽️✨

🍵 Preisoep – €4,00 Begin je maaltijd met de warmte van onze preisoep. Romig en vol van smaak, dit zal je zeker opwarmen op een kille herfstdag.

🍖 Broodje Bal met Satésaus – €4,00 Proef de nostalgie met ons Broodje Bal! Geserveerd met smeuïge satésaus, is dit een heerlijke traktatie voor de liefhebbers van klassieke smaken.

🍝 Tosti Bolognaise – €4,50 Maak je lunch spannend met onze Tosti Bolognaise. Gevuld met hartige bolognaise saus en gesmolten kaas, dit is een smakelijke draai aan een klassieker.

🥓 Broodje Speklap met Honingmosterdsaus – €4,00 Laat je smaakpapillen dansen met ons Broodje Speklap! Knapperige speklapjes en de warme omhelzing van honingmosterdsaus maken dit een ware smaakexplosie.

🎣 Dagmenu Forel met Dillesaus en Aardappelkroketjes – €7,50 Vandaag’s dagmenu is een heerlijke keuze voor visliefhebbers – Forel met verfijnde dillesaus en knapperige aardappelkroketjes. Een smaakvolle reis die je niet wilt missen!

Kom langs bij MIJN lunchcafe en ontdek de herfst op je bord! We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je smaakpapillen te verwennen. 🧡🍂