We hebben geweldig nieuws! Op 4 november om 17:00 uur organiseert stichting Zo Mooi Mogelijk een bijzondere avond vol culinaire verrassingen in de Hakuna Matata stijl. De locatie voor dit smakelijke evenement is niemand minder dan MIJN Lunchcafe, waar we samen kunnen genieten van een onvergetelijke avond.

Menu:

Voorgerecht:

  • Jungle Soep: Een exotische soep boordevol smaak en geheimzinnige ingrediënten.

Hoofdgerecht: (Uw keuze uit vier heerlijke burgers)

  • Leeuwenburger: Een sappige burger gemaakt van half-om-half vlees, geserveerd met knapperige friet en een frisse salade.
  • Struisvogelburger: Proef de avontuurlijke smaak van kip in de vorm van een burger, eveneens geserveerd met friet en salade.
  • Haaienburger: Ontdek de onderwaterwereld met een burger gemaakt van vis, vergezeld van friet en salade.
  • Larvernburger: Voor onze vegetarische vrienden bieden we een smakelijke burger gemaakt van een vleesvervanger, met friet en salade.

Nagerecht:

  • Modder met zure maden: Een gedurfde en spannende afsluiting van de avond die je smaakpapillen zal verrassen.

Reserveringen:

Om deel te nemen aan deze buitengewone avond vragen we een bijdrage van slechts €20 per persoon. Vergeet niet om van tevoren te reserveren om zeker te zijn van een plekje, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Belangrijke Aankondiging:

Deze avond staat niet alleen in het teken van lekker eten en gezelligheid, maar ook ter ondersteuning van onze aanstaande musical op 5 januari. Tijdens deze bijzondere avond heb je de mogelijkheid om tickets aan te schaffen voor de musical. Tickets zijn niet alleen op deze avond beschikbaar, maar ook via de gebruikelijke kanalen en door simpelweg gebruik te maken van de QR-code op onze posters en posts. 

Datum & Tijd:

  • Datum: 4 november
  • Aanvang: 17:00 uur
  • Locatie: MIJN Lunchcafe

Kom met ons genieten van een heerlijke maaltijd, ontdek de musical op 5 januari, en draag tegelijkertijd bij aan de realisatie van mooie initiatieven van de Stichting “Zo Mooi Mogelijk.” Jullie aanwezigheid zal niet alleen onze avond verrijken, maar ook bijdragen aan de verwezenlijking van onze doelen.

Aarzel niet en reserveer vandaag nog door te mailen naar info@mijnlunchcafe.nl of te bellen naar +31642970010.

We hopen jullie allemaal te zien op 4 november voor een onvergetelijke avond vol lekker eten, goed gezelschap en de mogelijkheid om tickets te bemachtigen voor onze aankomende musical.