Beste musical- en filmliefhebbers,

Op 2 maart 2024 nodigen we jullie uit voor een exclusieve gratis vertoning van Hakuna Matata – De Musical bij MIJN lunchcafe! Kom gezellig langs om 14.00 uur voor een onvergetelijke middag vol plezier.

We brengen de betoverende sfeer van onze musical opnieuw tot leven op het grote scherm. Geniet van het prachtige Afrikaanse avontuur van Simba, Timon en Pumbaa terwijl ze de betekenis van “Hakuna Matata” ontdekken en alles geven op het podium.

Terwijl je geniet van de musical, kun je ook smullen van onze heerlijke broodjes en drankjes. Er worden ook speciale movie snacks worden verzorgd door een gewaardeerde sponsor van de musical, dus je zult zeker niets tekort komen!

De toegang is helemaal gratis, dus nodig je vrienden, familie en buren uit en geniet samen van deze unieke filmervaring. Het belooft een middag vol lachen, vriendschap en heerlijk eten te worden!

📅 Datum: 2 maart 2024

🕑 Tijd: 14.00 uur

🎟️ Toegang: Gratis!

Mis deze kans niet om te genieten van Hakuna Matata – De Musical op het grote scherm bij MIJN lunchcafe. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen voor een onvergetelijke middag vol magie!

#HakunaMatata #Musical #GratisVertoning #MIJNlunchcafe 🍿🎶🌟